22 Ekim 2019 Salı

Araç Kamerası Kullanmak Neden Önemli?


Araç Kamerası Kullanmak Neden Önemli

Araçlara kamera takmak henüz mecburi olmasa da aslında çok gerekli olan bir şeydir. Özellikle tenha yerlerde park edilen araçlarda ve yeni alınan özellikle sıfır araçlarda kamera takılması güvenlik tedbirlerinin alınması açısından son derece iyidir. Böylece arabanız çok uzağınızda da olsa ya da tenha bir sokakta da olsa istediğiniz her yerden arabanızı izleyebiliyorsunuz.


Araç kamerası tavsiye modelleri arasında iki çeşit kamera bulunuyor. Bunlar Smarnoo S1 ve Gearberst kamera modelleridir. Piyasada birbirinden çeşitli araç kamerası bulunuyor fakat ya izleme kaydı yeteri kadar geniş değil ya da çözünürlüğü iyi değil. Aracınızı gerçekten güvenilir hale getirmek istiyorsanız yukarıda tavsiye edilen iki çeşit kamerayı tercih edebilirsiniz.

Nedir Bu Kameraların Özellikleri?

Araç kamerası tavsiye modelleri arasında yer alan Smarnoo S1 ve Gearberst kameralarının özellikleri neredeyse aynıdır. Fakat her ikisi de yurtdışından getiriliyor bunun için internet sitelerinden yardım alabilirsiniz. Bu kameraların çözünürlüğü oldukça yüksektir. Çektiği kayıtları resmen cam gibi gösterir ve bu da aracın etrafında ne olup bittiğini görmekte iyi bir etkendir.

Araç kamerası tavsiye modelleri arasında yer alan Smarnoo S1 ve Gearberst kameraları arkadan 155 derece ve önden 170 derecelik görüş alanına sahiptirler. Bununla birlikte her iki kamera modelinde de mikrofon özelliği bulunuyor. Bu sayede ortamdaki sesleri dinleyebiliyorsunuz ki bu bazen hayat kurtarabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder